Dah cuba macam-macam rawatan tapi masalah GOUT SEMAKIN TERUK?

Formula Pakar untuk bebas masalah GOUT bermula dari buah pinggang.

“Bacaan buah pinggang ada perubahan dari 3B ke 3A, Bacaan urik asid pun ada penurunan. saya amalkan 2 sachet pagi 1 sachet malam. Dah masuk kotak ke 10..”

– En.Shabuddin, Pengidap Gout

Ini fakta yang 90% pengidap Gout tak tahu!

Masalah gout adalah petanda awal kegagalan buah pinggang anda untuk berfungsi dengan baik. Ini adalah petikan daripada NATIONAL KIDNEY FOUNDATION

Ini bagaimana anda boleh mengidap gout

Pengambilan makanan yang tinggi kandugan purine

Asid urik berlebihan tidak dapat disingkirkan oleh buah pinggang anda.

Menyebabkan pengumpulan pada sendi dan pembentukan kristal yang menyebabkan “GOUT”

JADI INILAH KONKLUSINYA!!!
UNTUK HILANGKAN MASALAH GOUT PERLU PASTIKAN BUAH PINGGANG ELOK DULU

Kristal urik yang tajam akan menyebabkan rasa SAKIT DAN MENYUCUK PADA SENDI & MEMBENGKAK!

Memperkenalkan…

Minuman CANSSU 5 merawat GOUT

Canssu5 merupakan hasil kajian Dr.Amin Malik Shah seorang pakar farmasutikal (USM) yang kini merupakan CEO kepada Nature Ceuticals SDN BHD.

Ekstrak misai kucing dan pharmaceutical lemon grade adalah kombinasi terbaik dalam merawat buah pinggang yang menjadi punca utama masalah GOUT!

“Saya ada pengguna C5 dan dah masuk kotak yg 13. gout dah kurang la bengkak da mulai surut sakit da kurang..”

sebagai pengguna yg telah menghabiskan 8 kotak C5 … permulaan penggunaannya mmg sakit ditempat2 yg pernah di serang gout tapi terus sabar…. dan terus minum C5 …. alhamdulillah.skg sy telah dpt mkn lobster… sotong…. kacang dll tanpa sedikit pun gout tidak menyerang….

Sejak minum Canssu5, dpt kurangkan ambil ubat hospital dari 2 kali sehari kepada sekali saja

SIAPA DR. AMIN MALIK?

Prof Madya Dr. Amin Malik Shah bin Abdul Majid merupakan seorang ahli farmakologi yang mendapat PhD di University of New South Wales di Australia.

Beliau mengasaskan NatureCeuticals merealisasikan idea penyelidikan beliau untuk dijadikan produk farmaseutikal yang bermanfaat untuk kesihatan.

Projek-projek penyelidikan beliau banyak berfokus pada membangunan ubat yang mensasarkan proses angiogenesis untuk merawat kanser.

Kebanyakan aktiviti penyelidikan beliau dalam bidang ini adalah berpaksikan kepada transformasi herba kepada produk farmaseutikal melalui pelbagai teknologi penghasilan dan formulasi.

GABUNGAN EKSTRAK MISAI KUCING & PHARMACEUTICAL GRADE LEMON ALTERNATIF TERBAIK ATASI GOUT

Bersifat “Nitro Protective” untuk membaiki fungsi buah pinggang anda

Anti Inflamasi yang kuat untuk mengurangkan keradangan dan bengkak dan sakit pada sendi

Mengurai & melawaskan asid urik supaya dapt mengurangkan dan mengawal kandungan asid urik dalam badan

Agen perencat enzim xanthiane oxidase untuk membantu mengurangkan penghasilan asid urik dalam badan.

Tinggi anti-oksidan untuk melindungi sel-sel badan dari kerosakan dan membaiki sel-sel yang rosak.

Nak tahu bagaimana Canssu 5 dapat membantu maslah GOUT? Tonton video ni sampai habis.

Ini hasil mereka yang dah mula rasa perubahan

Ini adalah beberapa perkongsian dari pengguna yang mengamalkan canssu 5 dalam diet seharian.

Jangan risau. Anda juga boleh kembali menikmati hidup bebas gout seperti mereka.

“Saya perasan pada sendi jari kaki telunjuk dah mula nak bengkak. lepas makan canssu 5 tiada bengkak…

“Kerana amalkan canssu 5 ni. Benjolan pada kaki mulai lembut dan mengecil…

“saya hanya minum 1 sachet sehari Alhamdulillah sakit berkurangan dan rasa ketat di jari kaki makin berkurang dan terus hilang hingga sekarang…”

“Selepas seminggu dah tak rasa sakit. Sengal2 masih ada tapi dah boleh berlari…

“Dah makan satu kotak canssu 5. Alhamdulillah air kencing tak berbuih dan tak kencing malam lagi…

“Lepas habis 4 kotak memang nampak perubahan dalam masa dua bulan lebih. Sekarang hampir 90% dah hilang rasa sakit…

Ini perubahan dalam badan yang anda akan rasa

Setiap orang akan mengambil masa yang berbeza untuk mula merasakan perubahan mengikut tahap kronik gout anda, cara pemakanan, gaya hidup dan kekerapan pengambilan canssu 5.

CARA PENGGUNAAN YANG DISARANKAN:

Ambil dua kali sehari. Bancuh satu sachet dengan air suam dan boleh minum pada waktu pagi dan petang. Amalkan setiap hari sehingga anda mula merasakan perubahan.

Dah mudah nak bangun subuh, sebelum ni rasa sakit-sakit…”

Dah 8 tahun ada masalah gout sejak umur 23 tahun, lepas amalkan canssu 5 rasa sakit dah mula berkurang…”

“Lepas raya biasanya saya terkena gout, tapi kali ni takde sebab memang dah amalkan canssu 5 ni dah lama…

Testimoni pengguna

Anda dinasihatkan untuk menjadikan canssu 5 sebagai makan tambahan harian. Penggunaan yang sekejap tidak akan memberikan anda kesan yang diingainkan.

Amalkan 2 kali setiap hari sehingga anda  betul-betul dapat merasakan perubahan pada badan anda dan sakit gout mula hilang.

Dah banyak kurang, tak kerap kena berbanding sblm ni paling ketara mudah lega. Makan ubat hospital sekali dah hilang kakau tak sblm ni mesti xkurang 3x10edited 03:34 PM
 

Selepas saya berpantang dan mengambil Canssu5, gout saya semakin pulih. DAN SAYA SUDAH SELESA DGN AMALAN BERPANTANG. KINI BERAT SAYA SUDAH MENURUN dari 72 kg kpd 65 kg. Alhamdulillah, alhamdulillah

Alami Healing crisis masa mula2 ambil, xlama lepas tu lega xde serangan, jari kaki dah tak rasa ketat

INI JAMINAN KAMI

Disahkan Selamat & Halal

Canssu 5 telah mendapat kelulusan oleh KKM (MAL20056073T) dan telah disahkan Halal oleh JAKIM

Money Back Guarantee

*Rujuk FAQ di bawah untuk terma dan syarat money back guarantee.

Cash On Delivery

JAngan risau jika barang tak sampai. Anda boleh order dulu dan buat pembayaran bila barang sampai nanti.

Canssu 5 selamat untuk diamalkan dalam pemakanan seharian anda.

Kini dah sampai masa untuk anda hidup bebas tanpa gout!

Kami yakin anda rindu untuk kembali sihat seperti biasa. Dapat solat dengan selesa, dapat menikmatan makanan kegemaran dan boleh melakukan banyak aktiviti fizikal macam biasa.

Dah bermacam usaha dan alternatif yang anda cuba tapi masih gagal.

Kami yakin ini akan menjadi usaha terakhir anda. Hanya 2 sachet sehari.

Canssu 5 telah membantu lebih 5,000 pesakit gout. Canssu 5 adalah alternatif terbaik daripada kajian oleh pakar Dr.Amin malik yang memang terlibat secara langsung dengan kajian-kajian untuk masalah kesihatan seperti kanser.

Dijamin TIDAK AKAN MEMBERIKAN KESAN MUDARAT KEPADA BADAN ANDA kerana Canssu 5 adalah 100% organik dan bukan ubatan.

PILIH PAKEJ CANSSU 5 DI BAWAH

*untuk yang kerap mengidap serangan gout disarankan ambil PAKEJ SUPER JIMAT ( minum selama 60 hari ) untuk lihat kesan yang ketara. Lihat perubahan positif setiap hari. Rekod & tangkap gambar setiap hari khususnya di bahagian sendi bengkak untuk lihat perbezaan sebelum selepas menggunakan CANSSU5

PAKEJ TRIAL

Trial

PAKEJ POPULAR

Set Sembuh

SUPER JIMAT

Super Jimat

ADA MASALAH DENGAN PEMBELIAN?

Anda boleh juga membuat pembelian melaui Whatsapp. Klik butang dibawah untuk Whatsapp team kami.

4 tahun dah kena gout
Makan ubat tahan sakit setiap 8 jam utk 2 tahun
Lepas amal canssu5 2 bulan – perubahan 90%

Kencing berbuih kurang. Isteri ada batu dlm buah pinggang. Lepas kencing Alhamdulillah keluar batu tu lepas consume Canssu5 jugak

Soalan Lazim

Ya,ini nombor kelulusan KKM MAL20056073T

– Menyeimbangkan tekanan darah
– Mengawal gula dalam darah
– Menstabilkan asid urik dalam badan ( Gout )
– Menurunkan paras kolesterol
– Anti oxiden dan anti keradangan yang tinggi
– Pulihkan hati berlemak
– Bantu surutkan bengkak Gout
– Merawat fungsi buah pinggang supaya dapat menapis asid uric dan menyingkirkannya melalui air kencing.
– Mengelakkan dari kekerapan serangan Gout.

Ini berdasarkan kajian Pakar yang buat kajian 13 tahun keberkesanan Canssu5.
Misi kami untuk membantu rakyat Malaysia bebas daripada terus mengamalkan ubat yang mengandungi bahan kimia/steroid.

CANSSU 5 diperbuat daripada
extrak piawai daun herba misai kucing (Orthosiphon
stamineus) yang telah di paten.

Di formulasikan
dengan kaedah saintifik untuk membantu
menyimbangkan tekanan darah, kadar gula, asid urik
dan kolesterol .

Setiap sachet CANSSU 5
mengandungi ekstrak daun herba misai kucing di
piawai untuk mengandungi bahan aktif semulajadi asid
rosmarinik sebanyak 15 mg. Bahan aktif ini
mempunyai khasiat antioxsida dan anti-keradangan
yang tinggi.

Di formulasi dalam bentuk
minuman yang lazat dan berkhasiat yang berperisa
semulajadi. Ia mengandungi pemanis tanpa kalor

– – boleh diambil untuk usia 18thn ke atas
– – Untuk kesihatan umum ambil 1 sachet sehari
– – untuk mengawal masalah kritikal ambil 2- 3 sachet
sehari
– – hanya koyak sachet dan bacuh dlm air suam / sejuk

Doktor sangat galakkan. Canssu5 dihasilkan untuk mengawal 5 penyakit serangkai yang disebabkan oleh sindrom metabolik.

– Darah tinggi
– Kencing manis
– Gout 
– Rheumatoid Arthritis
– Kolesterol

Doktor sudah buat kajian bahawa tiada masalah untuk penghidap sakit jantung/kanser untuk amalkan Canssu5 kerana Canssu5 adalah dari ekstrak daun misai kucing yang telah dipatenkan. 

Mungkin sejarah anda sudah cuba bermacam-macam produk sebelum ni menjadi satu kerisauan untuk anda.

Untuk kes Masalah Gout. Anda perlu berjumpa dengan doktor dahulu untuk dapat bacaan asid urik selepas mengamalkan Canssu5.

Ramai yang tak sedar perubahan yang dirasai ( Perubahan bacaan asid urik )

Kami beri jaminan , dalam masa 7 Hari anda akan dapat rasa perubahan penurunan bacaan Asid Urik . ( Dengan syarat anda perlu pantang makan untuk mengelakkan gangguan proses rawatan )

Jika anda sudah amal selama sebulan tapi tiada kesan penurunan asid urik.

Anda boleh terus bagi tahu kami dan bukti medikal check up. Kami terus refund duit anda.

T&C : Pastikan sebelum anda consume canssu5 dengan konsisten setiap hari . Ambil bacaan asid urik sebelum consume.




Diedarkan oleh:

PANDAI NIAGA (IP0439358-X)
NO 20A, LORONG BLM 1/6, BANDAR LAGUNA MERBOK, 08000 SG PETANI, KEDAH.

Email: [email protected]
Customer Service :  +60195116737

Dimiliki oleh:

Nature Ceuticals SDN.BHD
A1-1, A1-2 & A1-3, Lot 5, KEDAH HALAL PARK, Persiaran 2/1, Kawasan Perindustrian, 08000 Sungai Petani, Kedah
6011-53405043
[email protected]
Copyright © 2021 I Powered by Pandai Niaga

IMPORTANT: Earnings and Legal Disclaimers by PANDAI NIAGA (IP0439358-X)

Disclaimer:

This website is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is not endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc.

This site canssu5.com is not affiliated with ByteDance.com in any way, not does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.